روش نگهداری از کابینت
1.برای تمیز کردن کابینت و دیگر سازه های mdf ازیک اسفنج مرطوب استفاده فرمائید و از اسکاچ و شوینده های اسیدی جدآ خودداری کنید ، زیرا استفاده از این مواد به کابینت و یراق آلات آن آسیب میرساند .
2.برای پاک نمودن کابینت یا سازه های mdf از یک دستمال نمدار آغشته به
مواد شوینده استفاده نمائید و پس از آن با یک دستمال نمدار چندین بار پاک و در انتها
خشک نمائید .
3.هرگز دستمالهای خیس آشپزخانه را برای خشک شدن از دربها
یا دستگیره کابینت آویزان نکنید ، زیرا تماس طولانی رطوبت با کابینت ، باعث آسیب
جدی به آن میشود .
4. برای پاک نمودن دربهایی که قاب پروفیل
mdf یا
آلومینیومی دارند ، مراقب باشید مواد شوینده و آب به داخل درزها نفوذ نکند . زیرا
با نفوذ آب به مرور باعث کپک زدگی و ایجاد باکتری خواهد نمود ، و در آخر باعث خرابی
دربها خواهد شد .
5. هرگز دربهای کابینت های دیواری
را باز نگذارید . زیرا بخار و گرمای حاصل از پخت و پز باعث آسیب دیدن آنها میشود
6.درب را بیش از زاویه معمول باز ننمائید ، زیرا رگلاژ
دربها بهم خورده و باعث سائیدگی بین دربها و بدنه خواهد شد .
7.برای پاک کردن لک ، اثرات دست ، جوهر و ماژیک هرگز از
موادی چون وایتکس ، آستون ؛ الکل صنعتی ، مستقیمآ استفاده نفرمائید . زیرا این
مواد میتواند به سطح رو کش دار mdf آسیب برساند . برای استفاده از
این مواد بهتر است آن ها را با آب رقیق کرده و مورد استفاده قرار دهید
.
8.شیشه های حاوی سرکه ، روغن ، مربا و ترشیجات را قبل از
اینکه داخل کابینت بگذارید مطمئن شوید ، زیر آن تمیز و یا درب آن باز نباشد زیرا
در بلند مدت باعث ایجاد لک و تغییر رنک کابینت شما خواهد شد .
9.صفحات کابینت از جنس hpl یا کرین ( سنگ مصنوعی ) آنتی باکتریال میباشد که مقاومت خوبی در برابر ضربات و گرما دارد اما در بعضی از مواقع بنا به درخواست مشتری به خاطر ارزانتر شدن قیمت کابینت از همان جنس درب کابینت که لبه آن به مقدار 8 سانت دوبل شده و pvc میشود را مورد استفاده قرار میدهند . که مقاومت آن مانند صفحه به اصطلاح ما کابینت سازها شرکتی نمی باشد . بنابر این هم در مورد صفحه شرکتی و کرین و هم در مورد صفحه دوبل شده باید به نکات زیر توجه فرمائید .
الف- از بریدن نان و دیگر
مواد غذایی و همچنین از تراشیدن لک و غذاهای ریخته شده خشک بر روی صفحه و شستشوی
آن با مواد شوینده اسیدی جدآ خودداری نمائید .
ب - از تجمع آب دور سینک
و گوشه های صفحه کابینت به مدت طولانی جلوگیری کرده و با دستمال خشک نمائید ، زیرا
در طولانی مدت باعث از بین رفتن آب بندی و ایجاد پوسیدگی در کابینت شما خواهد شد .
پ - ظروف داغ را مستقیمآ روی صفحه
کابینت قرار ندهید و از زیر قابلمه ای که در همه منازل متداول است استفاده فرمائید .
ت - از گذاشتن اجسام
سنگین بر روی قسمتی از صفحه که زیر آن خالی است (لباسشوئی ) صفحه جدآ خودداری
نمائید .
- ۹۴/۰۴/۱۳